Merchandise Madness (!)

20170721_Luxury_Toys_0235                 ”I don’t always pass out when drinking, but when I do, I do it wearing Luxury Toys.”

”Missä se kesä viipyy?”, kysyi mummo heinäkuisessa räntäsateessa. Kesä on odottanut Luxury Toys -paitojen valmistumista. Nyt ne ovat täällä. Kesä saa siis luvan alkaa. Brisco & Wirtanen Music Companyn tekstiili- ja painatusjohtaja Tom Hilding Wirtanen pahoittelee kesän viivästymistä, mutta vakuuttaa paitojen olevan odotuksen arvoisia.

– Gildan soft style tuntuu hyvältä kuin Hawaiji-paita ja printti näyttää niin kauniilta ja korskealta kuin autenttinen Luxury Toys Kukkokuosi ™ vain voi, Wirtanen toteaa.

Eikä siinä kaikki! Paitojen lisäksi myynnissä on myös kangaskassi Luxury Toys Kukkokuosilla ™. Diaboliskapitalistisen rikastumissuunnitelman laatinut Brisco & Wirtanen Music Company odottaa kangaskassista kesän hittituotetta. Yhtiön brändimarkkinointijeesus Lester Brisco ei voi uskoa, kuinka helvetin hienoja kasseista tuli.

– En voi uskoa, kuinka helvetin hienoja kasseista tuli, Brisco muotoilee.

Luxury Toys -paitoja ja Kukkokuosikasseja ™ saa ostaa LT-keikoilta tai suoraan yhtyeen jäseniltä. Niitä voi myös tilata yhtyeen Facebook-sivulta yksityisviestinä. Viestiin paidan väri, malli ja koko sekä toimitusosoite. Vastauksena tulee tilinumero ja demoninen nauru. Postimaksut tilisiirtoon mukaan, niin kamaa lähetetään tarvittaessa maailman ääriin.

 

Luxury Toys T-paita: 15,00 €

Miesten paita (ruskea ja valkoinen): XL, L, M, S

Lady fit (ruskea ja valkoinen): XL, L, M, S

Luxury Toys kangaskassi: 10,00 €

 

IN ENGLISH: Buy these freakin’ cool LTOYS-shirts and bags by messaging us through the band’s Facebook-page. Tell us the shirt colour (white or brown), size and model (men’s shirt or lady fit) and the address and we’ll give you the account number and a total sum. When the transfer is done, we will send the package.

Kuvat: Tiina Nykänen, teksti: BWMC:n kesäharjoittelija.

Leave a comment